Quattro

Mykonos Rent a Car

Εμπειρία

Εμπειρία

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μηχανών MYKONOS RENT A CAR QUATTRO δραστηριοποιείται στη Μύκονο, το διασημότερο νησί των Κυκλάδων, για περισσότερα από 35 χρόνια, αποτελώντας συνώνυμο της αναζήτησης για “MYKONOS RENT A CAR”. Ως μια από τις πρώτες τουριστικές επιχειρήσεις στη Μύκονο, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την πολυετή πείρα μας, καθώς και την αναγνώριση των υπηρεσιών μας από το τουριστικό κοινό.

Άψογη Φιλοξενία

Άψογη Φιλοξενία

Η εταιρεία MYKONOS RENT A CAR QUATTRO είναι οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δίνει έμφαση στην άψογη συμπεριφορά και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του επισκέπτη. Επειδή κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός, φροντίζουμε να μένει ικανοποιημένος κάθε στιγμή, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την επιλογή του στο πρόσωπό μας.

Προτεραιότητα Η Ασφάλεια

Προτεραιότητα Η Ασφάλεια

Προτεραιότητα της οικογενειακής επιχείρησής μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν η απόλυτη ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτόν το λόγο η τακτική συντήρηση και οι συχνοί έλεγχοι παραμένουν σε αυστηρά επίπεδα υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο Στόλος Μας

Ο στόλος μας αποτελείται από μεγάλη ποικιλία σε αυτοκίνητα και μηχανές,

που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε επιθυμίες σας.

Ποικίλες προτάσεις ενοικίασης αυτοκινήτου για άνετες περιηγήσεις στη Μύκονο, όπως μικρά οικονομικά αυτοκίνητα, JEEP / SUV, υπερπολυτελή Cabrio καθώς και Mini Bus. Το QUATTRO RENT A CAR προσφέρει πληθώρα επιλογών ακόμα και σε πιο εξειδικευμένες ζητήσεις για αυτόματα ή χειροκίνητα 4Χ4, τα οποία θα αποτελέσουν την ιδανική πρόταση για μια ευχάριστη εξερεύνηση του νησιού.

Όσοι θέλετε οι περιηγήσεις σας στη Μύκονο να συντροφεύονται διαρκώς από την αίσθηση ελευθερίας, έχουμε τις καλύτερες λύσεις σε δίτροχες μηχανές νέας παραλαβής από 50cc έως και 125cc της εταιρείας Piaggio στα μοντέλα Liberty, Fly και Typhoon. Αν πάλι επιλέξετε τα μοναδικά τετράχρονα ATVS, θα νιώσετε πρωταγωνιστές σε κινηματογραφική ταινία με θέμα τις καλοκαιρινές εξερευνήσεις, οδηγώντας με ασφάλεια προς αναζήτηση κρυμμένων παραλιών και σπάνιων φωτογραφημένων τοπίων του νησιού.

Αν η οδήγηση σε άγνωστους προορισμούς δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς ή αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης, η λύση για τις μετακινήσεις σας στη Μύκονο είναι η ενοικίαση Mini Van με οδηγό για έως οκτώ (8) επιβάτες, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Απολαύστε τα τοπία του νησιού ξέγνοιαστοι, ανακαλύψτε μυστικές τοποθεσίες που θα σας υποδείξει ο οδηγός μας και γνωρίστε την καθημερινή ζωή του τόπου μας μέσα από απόλυτα ασφαλείς και συναρπαστικές διαδρομές.

Αριθμός Στόλου
162+ + Αριθμός Στόλου
Χρόνια Εμπειρίας
35+ + Χρόνια Εμπειρίας
Ικανοποιημένοι πελάτες
94563+ + Ικανοποιημένοι πελάτες
Κορυφαία Εξυπηρέτηση Πελατών στις Καλύτερες Τιμές

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για μεταφορές από / προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Μυκόνου ή το ξενοδοχείο σας

Το φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας παραλάβει έγκαιρα και χωρίς επιπλέον κόστος από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Μυκόνου ή ακόμα και από το ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει για τη διαμονή σας. Και βέβαια, επειδή η ενοικίαση μεταφορικού μέσου δεν πρέπει να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας για μια ευχάριστη διαμονή και μετακίνηση στο νησί της Μυκόνου, έχουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές!

Προσφέρουμε Επίσης

Οδική Ασφάλεια

Οδική Ασφάλεια

Άμεση Αντικατάσταση<br />
σε Περίπτωση Βλάβης

Άμεση Αντικατάσταση
σε Περίπτωση Βλάβης

Χάρτες Μετακίνησης

Χάρτες Μετακίνησης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες εργασίας: Δευτέρα – Κυριακή 8:30 π.μ. – 9:00 μ.μ.